Thursday, February 5, 2009

T junction

Now, its like a T junction.
We are at the end of the road,
Its left and right, just.
No more going forward together.
I wish you all the best.

Ok ok, im exagrating,
yang nk pi tu hafis and yeit yang je,
esok dorg punya last day.
Im not that close with bth of them,
but yea, things are going to be different.

If i have post office beside my house,
im gonna give them these//

Hafis Razali.

Aku tak tahu asal, kadang kadang aku rasa mcm kau ni adik aku.
aku suka tgk kau bila kau ckp pasal perempuan,mcm innocent gila babi, padahal..
Kang mesti lain aa bila aku dah tak pyh back-up org ponteng kelas, dah tada org nk nyanyi lagu sunshine bila aku marah kelas, and bila po yao d
ah tada kembar, tapi aku rasa ni bkn good bye lagi aa, *unless kau tukar jd rempit* sbb kang mesti aku jumpa muka kau menyemak kat pavilion lagi. Oh lagi satu, aku pun tak tahu asal aku sk main rambut kau padahal aku tahu kau tk suka. Kau baik cari girlfriend cepat hafis, kau tu semakin lama semakin mcm gay dah, haha. Sorry aa bai, kalau ada apape aku ckp kau terasa. Kalau kau balik KL calling calling aa, kang kita lepak, sbb aku btl btl rasa kau mcm adik, yg sama umur, tapi adik aku..

Your The Best,

p/s jgn hilangkan buku SPBT lagi, buku kita dah lain dah..
Ipok mali.

Chin Yeit Yang

Ok, yang, aku mmg tak rapat dgn kau, tapi entah asl bila aku rasa down and tak nk jd ketua kelas ms 3C dulu, aku suka jdkan kau sebagai rujukan, haha, kau semakin lama dah semakin tak malu malu best aa. Aku suka bila kau buat buat jd suami anim, jadi weh, haha, I bet you're gonna be somebody. Somebody big. Parimala mesti rindu kau nanti, Nanti seklah dah tada pengawas gengster, haha, all the best, loves.